Dato

10 Bedste Professionelle Portrætfotografer I København

Rasmus

København, et område, der strækker sig fra de summende gader i centrum til de rolige forstæder, er kendt for sin dynamiske blanding af moderne og historiske elementer. Denne mangfoldighed gør København til et ideelt sted for portrætfotografi, hvor professionelle fotografer kan udnytte områdets unikke atmosfære og miljøer.

Hvis du søger en professionel portrætfotograf i København, finder du en mangfoldighed af talentfulde fotografer, som er eksperter i at skabe portrætter, der reflekterer individets personlighed og områdets karakter. Fra de ikoniske vartegn og det pulserende byliv i indre by til de mere rolige og naturskønne områder som kystlinjen og de grønne parker, giver Københavns fotografer dig mulighed for at vælge en baggrund, der passer perfekt til dit ønskede portræt.

Disse fotografer kombinerer teknisk finesse med en dyb forståelse for æstetik og komposition. De formår at fange øjeblikke, der ikke kun afspejler din personlighed, men også Københavns forskelligartede og charmerende miljøer. Uanset om du ønsker et portræt i urban setting eller i mere fredfyldte omgivelser, tilbyder fotograferne her en skræddersyet oplevelse.

Københavns portrætfotografer er kendt for deres kreative tilgang og evne til at skabe billeder, der er både stilfulde og tidløse. Med en perfekt balance mellem kunstnerisk udtryk og teknisk ekspertise, sikrer de, at hvert portræt bliver enestående og personligt.

 

1. Photographer By Renate Meimere

 • Beskrivelse: Renate Meimere er en portrætfotograf baseret i København, der specialiserer sig i at fange ægte følelser og historier. Hendes fokus ligger på bryllupsfotografi, og hun tilbyder en personlig tilgang, hvor hun fungerer som fotograf, guide og ven. Renates stil er præget af at skabe naturlige og autentiske billeder, der afspejler kærlighedshistorier og specielle øjeblikke. Hendes portefølje fremhæver hendes evne til at fange magiske øjeblikke i både intime og festlige settings, hvilket gør hende til en efterspurgt fotograf i København.
 • Adresse: Gyldenløvesgade 14, 4 tv, 1369 København. 
 • Rating: 5.0 ⭐ (baseret på 124 Google anmeldelser)

 

2. Photography By Matthew James

 • Beskrivelse: Matthew James er en dygtig fotograf, der tilbyder en bred vifte af fototjenester. Hans portefølje viser hans evne til at fange øjeblikke med præcision og kreativitet.
 • Adresse: Vesterbrogade 20B, 1620 København. 
 • Rating: 5.0  ⭐ ( baseret på 32 Google anmeldelser)

 

3. Lidia Morelli Photography

 • Beskrivelse: Lidia Morelli er en italiensk bryllups- og livsstilsfotograf baseret i København. Hun specialiserer sig i bryllups-, par- og livsstilsfotografi og er passioneret om at skabe glædefyldte minder. Lidias tilgang til fotografi er varm, afslappet og spontan, og hun sigter efter at vise kundernes historier på en unik måde gennem deres billeder. Hendes arbejde er præget af en kombination af naturlige og intime øjeblikke, hvilket gør hende til en eftertragtet fotograf i København.
 • Adresse: Teglholm Tværvej 19, 2 th, 2450 København. 
 • Rating: 5.0 ⭐  (baseret på 27 Google anmeldelser)


4. Valby Fotografen

 • Beskrivelse: Valby Fotografen er en professionel fotograf baseret i Valby nær København, der tilbyder en bred vifte af fototjenester, herunder familie- og børneportrætter, parfotos, LinkedIn/profilbilleder og meget mere. Med over 10 års erfaring skaber fotografen ro og struktur under fotograferingen, sikrer en behagelig oplevelse og leverer billeder af høj kvalitet. Valby Fotografen arbejder både i eget studie og udendørs, tilbyder hjemmefotografering og dækker begivenheder som bryllupper og barnedåb.
 • Adresse: Valbygårdsvej 35, 2500 Valby.
 • Rating: 4.8⭐ (baseret på 27 Google anmeldelser) 


5. Weiles Fotografi

 • Beskrivelse: Weiles Foto, drevet af Søren Weile, er en fotograf i København, der tilbyder en bred vifte af portrætfotografitjenester. Han er specialiseret i erhvervsfotografi, familie- og børneportrætter, gravid- og babyfotografi samt bryllupsfotografering. Søren Weile er kendt for sin passion for fotografi og evnen til at skabe personlige og meningsfulde billeder. Hans fotostudie, beliggende på Amager nær Københavns Lufthavn, giver kunderne mulighed for at få professionelle billeder i en behagelig atmosfære.
 • Adresse: Backersvej 121, 2300 København. 
 • Rating: 5.0 ⭐ (27 Google Reviews)


6. Helene Hallager Photography

 • Beskrivelse: Helene Hallager er en professionel fotograf i København, der fokuserer på branding, event- og portrætfotografi. Hun lægger vægt på at skabe billeder med personlighed, der hjælper med at opbygge tillid til et brand. Hendes tilgang er at arbejde tæt sammen med klienter for at forstå deres behov og ønsker, og hun leverer billeder, der både er professionelle og indbydende. Helenes stil og teknik er ideelle for dem, der søger at styrke deres personlige eller professionelle image.
 • Adresse: Polensgade 48, 2300 København.
 • Rating: 4.8 ⭐ (27 Google Reviews)


7. Captured Fotostudie

 • Beskrivelse: Captured.dk, ledet af Janus Olsen, er en alsidig og erfaren fotograf i København, der tilbyder en række fotograferingstjenester. Med fokus på at fange ægte og autentiske øjeblikke, tilbyder Janus portræt-, familie-, børne- og bryllupsfotografering. Hans tilgang er at skabe en afslappet og hyggelig atmosfære, hvor kunderne kan være sig selv. Janus' studie på Østerbro er det perfekte sted for at skabe levende og personlige billeder, der reflekterer kundernes unikke historier.
 • Adresse: Randersgade 53, 2100 København. 
 • Rating: 4.2 ⭐ (baseret på 23 Google anmeldelser)


8. David Schweiger Studios 

 • Beskrivelse: David Schweiger er en alsidig fotograf og videografer i København. Han har en bred portefølje, der omfatter portrætter, mode, arkitektur, musik og kunst. David er kendt for sin evne til at skabe stærke visuelle fortællinger og kombinerer teknisk dygtighed med en kunstnerisk tilgang. Hans arbejde er ideelt for dem, der søger unikke og udtryksfulde billeder, der fanger både personens essens og omgivelsernes atmosfære.
 • Adresse: Ryesgade 76, 2100 København. 
 • Rating: 4.8 ⭐ (baseret på 22 Google anmeldelser) 


9. Elmo Photography

 • Beskrivelse: Elmo Photography, drevet af Lars Elmo i København, er specialiseret i portræt- og reklamefotografi. Med et privat studie i Frederiksberg tilbyder han personlige portrætter, der fanger og afspejler individets personlighed. Lars Elmo er dygtig til at indfange det bedste blik og udtryk, og han arbejder både for private og erhvervskunder, herunder produkt-, image- og interiørfotografering. Han har en stærk forståelse for vigtigheden af et godt portrætfoto i professionelle sammenhænge som CV'er og LinkedIn-profiler.
 • Adresse: Thorvaldsensvej 18, 1871 Frederiksberg C.
 • Rating: 5,0 ⭐ (22 Google anmeldelser)

 

10. Mona Eendra Photography

 • Beskrivelse: Mona Eendra er en alsidig fotograf i København, der tilbyder en række fotograferingstjenester, herunder personlig branding, professionelle portrætter, madfotografering, samt interiør- og arkitekturfotografering. Hun er også dygtig i familie- og graviditetsfotografering samt fotografering af dans og bryllupper. Mona er kendt for sin professionelle tilgang og evne til at fange øjeblikke med en personlig og kreativ stil, hvilket gør hende til en efterspurgt fotograf i Københavnsområdet.
 • Adresse: Italiensvej 12, 2300 København. 
 • Rating: 5.0 ⭐ (17 Google Reviews)

 

Mens disse fotografer tilbyder fremragende tjenester, findes der også en revolutionerende løsning i portrætfotograferingens verden, særligt til dem der står og mangler sine portrætter lige nu – og ikke ønsker at betale en høj pris.  Med avanceret kunstig intelligens kan du bruge nutidens teknologi til at få professionelle portrætter lavet øjeblikkeligt og til en brøkdel af prisen.

Den gennemsnitlige portrætfotograf koster ifølge Handyhand.dk, som er øverst rangeret på Google, et sted mellem 1400 DKK og 2500 DKK alt efter geografisk placering, antallet af personer, der skal være med på billederne, størrelsen på billederne og fotografens erfaring. 

På Headshots.dk kan du lige nu få fantastiske professionelle portrætter helt ned til 2,5 krone per portræt. I gennemsnit sparer du 90% ift. en traditionel portrætfotograf - og er du ikke tilfreds så får du pengene retur!

Fra selfies til professionelle headshots på én time

Bliver du træt af tanken om at bestille tid til fotografen? Drop besværet og den akavade smalltalk, og få skabt dine headshots her og nu. Med vores kunstig intelligens tager det blot 1 time, og kan ordnes hjemme fra sofaen.

Skab dine egne headshots nu →
Vores Trustpilot Rating